Amatriciana omáčka Jedná se o velkou klasiku římské a lazské kuchyně, která se připravuje z vysoce kvalitních surovin s plným respektem k tradici.Tip na servírování: Výjimečně...
Artyčokové rizoto Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu s přídavkem artyčoků. Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut. K...
Artyčokový krém K přípravě tohoto jemného, sametového krému s delikátní, ale intenzivní chutí se používá pouze nejjemnější část artyčoku.Tip na servírování: Výjimečná pomazánka...
Artyčoky v oleji Nejlepší artyčoky italského původu se rozkrojí napůl a naloží do olivového oleje. Dobré, chutné a originální.Tip na servírování:Ideální k dochucení rýže a...
Základem hotových omáček jsou vysoce kvalitní suroviny. Díky tradici a kvalitním surovinám jsou omáčky a ragú na italských stolech skutečnou specialitou.Vyvážené a chutné...
Základem hotových omáček jsou vysoce kvalitní suroviny. Díky tradici a kvalitním surovinám jsou omáčky a ragú na italských stolech skutečnou specialitou.Vyvážené a chutné...
Cibulky v balzamikovém octě Nejlepší cibule Boretana italského původu se ručně zpracovává a konzervuje v zálivce z balzamikového octa, který ji obohacuje svou nezaměnitelnou...
Cibulový krém K přípravě tohoto intenzivně aromatického krému se používá pouze ta nejlepší cibule sklizená ve správném stádiu zralosti a ručně zpracovaná. Vynikající pomazánka...
Cibulový krém s vínem Cibulový krém s vínem Vermentino di Toscana se hodí zejména k sýrům, kterým dodává na chuti. K tomuto džemu se nejlépe hodí sýry, které jsou velmi vyzrálé...
Bagna Cauda - Česnekovo sardelová omáčka je snad nejtypičtější omáčkou piemontské gastronomie, skutečnou ikonou území. Naše bagna cauda se vyrábí podle receptu předávaného po...
Čočka Antico Pastificio Umbro Čočka značky Antico Pastificio Umbro je luštěnina nejvyšší kvality. Jsou bohaté na vlákninu, bílkoviny a jsou tradičním italským pokrmem. V létě se...
Dýňové rizoto Pouze nejlepší superjemná rýže Carnaroli bez glutamátu s přídavkem dýně. Zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje a je hotový za pár minut. K přípravě...
Hořčice s černým lanýžem Hořčice s černým lanýžem je delikatní specialita, velmi snadná na použití a lze ji kombinovat s mnoha ingrediencí. Vzhledem ke své univerzálnosti je...
Hříbkový krém Koncentrovaný krém s výraznou chutí. Věnováno milovníkům podzimu a lesních plodů. Tip na servírování Krutony a horký chléb Těstoviny a rizoto Bílé maso...
Chilli papričky plněné tuňákem a ančovičkami Nejlepší italské chilli papričky jsou ručně vyráběné z čerstvých surovin, plněné tuňákovou a sardelovou náplní. Vynikající nápad na...
Jelení ragu Ragú skvělé chuti a charakteru, ideální pro milovníky zvěřiny.Tip na servírování: Nejlépe vynikne s dlouhými těstovinami (vaječnými nebo z tvrdé pšenice). Skvěle se...
Kachní paštika s černým lanýžem Tato paštika vyrobená z kachní dužiny je připravena podle inovativního receptu s pečlivě vybranými surovinami nejvyšší kvality, které zahrnují i...
Kapary z Pantellerie v soli Kapary je produkt, který na Pantellerii dosahuje absolutního vrcholu. Jsou chutná a křupavá, konzervovaná v soli podle receptu, který se předává po...
Kapary ve vinném octě Capperi, který na Pantellerii dosahuje absolutní dokonalosti. Jsou chutné, křupavé a hodí se k mnoha receptům. Tip na servírování: Výborně se hodí na pizzu...
Kuřecí paštika "Crostino Toscano" Ideální k namazání na chléb nebo k přípravě chutných krutonů podle nejlepší toskánské tradice.Tip na servírování: Výborně se hodí k namazání na...
Kuřecí paštika s černým lanýžem Typická paštika z Umbrie z kuřecích jater s přídavkem letních lanýžů. Vynikající chuť je dána použitím domácích surovin typických pro toto území....
Liskooříškový krém Tento krém je vyroben pouze z nejlepších piemontských lískových oříšků a je ideální pro milovníky jemné a elegantní chuti.Tip na servírování:Výjimečně se hodí...
Nakládaná zelenina Giardiniera ve sladkokyselém nálevu Nejlepší zelenina vypěstovaná pod sluncem v kopcích Roero (Piemont, Itálie) se zpracovává ihned po sklizni za čerstva,...
Olivy "Bella di Cerignola" je největší oliva na světě, skutečná italská potravinářská excelence a chlouba apulského města Cerignola.Tip na servírování:Má bohatou chuť, je měkká...
Olivy Taggiasche ve slaném nálevu Malé a chutné olivy Taggiasca jsou známé po celém světě pro svou výjimečnou kvalitu. Tato oliva, typická pro západní část Ligurské riviéry, je...
Používáme cookies, abychom vám umožnili pohodlné prohlížení webu a díky analýze provozu webu neustále zlepšovali jeho funkce, výkon a použitelnost. Více informací zde. Udělením souhlasu pomůžete eshopu lépe fungovat: